Konttien käyttö

Merikontteja voit käyttää esimerkiksi:

– Viljansäilöntään
– Varastoksi
– Hakettamiseen
– Lietesäiliönä
– Lämpökeskukseksi
– Räjähdevarastoksi
– Kesämökiksi

Käytetty merikontti on käyttötarkoituksiltaan monipuolinen ja rajana on oikeastaan vain mielikuvitus. Muokkaamalla merikontista on moneksi.

Vankkarakenteisen merikontin voit asentaa vaikka pystyyn, kasata päällekkäin tai rakentaa siihen pohjautuen oikeastaan mitä vain haluat.

6m Merikontti sopii hyvin esim. varastoksi kotiin tai työmaalle, hakkeen kuljetukseen tai vaikkapa lietteen säilöntään.

9m Merikontti sopii taas erinomaisesti viljansäilöntään, parempien ilmanvaihto-ominaisuuksiensa vuoksi. Bulk-kontti ei hikoile kondenssisuojauksen takia yhtä paljon kuin perus merikontti.

12m Merikontti sopii isojen/pitkien tuotteiden ja tavaroiden säilyttämiseen. Tämän kokoisista konteista on tehty myös esim. lämpökeskuksia, karjasuojia ja risuvajoja.

13.5m Merikontti sopii samoihin käyttötarkoituksiin kuin 12m merikonttikin mutta 1.5m suuremman pituuden ja usein myös isomman korkeutensa ansiosta säilytystilaa on melkoisesti enemmän.

Kontteja on saatavissa kahta eri korkeutta : 2.6m ja 2.9m.

Saatavilla on myös erikokoisia työmaakoppeja.

Saatavilla myös ns. solukoppeja, mikä tarkoittaa koppien liittämistä toisiinsa seinät vastakkain, tai päädyt vastakkain käyttötarkoituksen mukaan.

Osassa kopeista on myös väliseinät valmiina ja joissain myös WC-tilat ja suihkutilat.

6m Merikontteihin ja työmaakoppeihin on myös saatavilla siirtolavajalakset vaijeri-vedolla, koukkulaitteilla tai molemmilla.